Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Onderzoek

Deutsche Bank Research

Deutsche Bank Research is verantwoordelijk voor de macro-economische analyses binnen de Deutsche Bank Groep en functioneert als consultant voor de bank, haar klanten en stakeholders. DB Research analyseert relevante trends in de financiële markten, de economie en de samenleving en geeft kansen en bedreigingen aan. DB Research levert onafhankelijke onderzoeken van hoge kwaliteit en mengt zich actief in het publieke debat over economische, fiscale, arbeidsmarkt en sociale onderwerpen.

De vier kernonderwerpen waar Deutsche Bank Research zich op richt zijn:

  • Macro-economische analyse en groeitrend-analyse in Duitsland
  • Economische beleidsissues in Europa
  • De wereldwijde financiële sector en haar regulering
  • Natuurlijke hulpbronnen- kansen en risico’s t.a.v. toekomstige levering

Op de website www.dbresearch.com treft u niet alleen de nieuwste onderzoeken aan, maar ook publicaties, online research, speeches en presentaties. U kunt zich hier abonneren via RSS of e-mail.

DB Markets

De db-markets portal is de online tool die ondernemers een compleet en actueel overzicht geeft van de financiële markten. U  bepaalt zelf welke informatie u in één oogopslag op uw persoonlijke homepage (cockpit) wilt zien.

Realtime inzichten
De portal biedt inzicht in de actuele rentestanden en geeft realtime overzichten van verschillende beurzen wereldwijd en van grondstofprijzen. Afhankelijk van uw eigen informatiebehoefte kunt u vijf persoonlijke cockpits aanmaken. De toepassing is zowel zakelijk als privé te gebruiken en bovendien gratis.

Vanuit de cockpits is het eenvoudig navigeren naar andere informatie op de site, zoals realtime nieuwsberichten van het toonaangevende financiële persbureau Dow Jones. Ook geeft de site diepgaande informatie over belangrijke industriële sectoren en heeft u toegang tot gespecialiseerde nieuwsbrieven over onderwerpen als Emerging Markets, DB fixings en daily forex outlook.

Klik hier om naar de website te gaan en uw persoonlijke voorkeuren in te stellen.

DB-markets op uw smartphone? De beknopte versie kunt u bezoeken via www.db-markets.mobi.

Footer Navigation:
Last Update: 30.8.2019
Copyright © 2020 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main