Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Debiteurenbeheer

Traag of niet betalende debiteuren. Juist in deze tijd krijgt u hier ongetwijfeld steeds vaker mee te maken. Het gevolg: onzekerheid, veel hoofdbrekens en verlies van tijd en geld. Geld dat u niet kunt inzetten als werkkapitaal. Zo kunnen slecht betalende debiteuren de kern van uw onderneming aantasten.

Met professioneel debiteurenbeheer kunnen wij u veel werk en zorgen uit handen nemen. Wij helpen u om het beheren van risico's een structureel onderdeel te maken van uw bedrijfsvoering. Dat doen wij op basis van jarenlange ervaring en altijd met een realistische kijk op uw debiteurenbestand.

Professioneel debiteurenbeheer betekent:

  • Direct besparen op uw administratiekosten.
  • Continuïteit in uw debiteurenbeheer.
  • Indien gewenst ook beheer van uw buitenlandse debiteuren.
  • Zonodig ook advies over incassotrajecten.

Onze werkwijze

Als wij het debiteurenbeheer van u overnemen, bent u verzekerd van professionele verzorging van uw debiteurenadministratie vanaf het inboeken van de factuur tot en met het afhandelen van de betaling. Gezamenlijk kiezen we voor een van onze effectieve procedures die het beste bij uw situatie past. Wij zorgen voor continuïteit in uw debiteurenbeheer, waarbij we altijd oog houden voor de relatie die u met uw klant heeft opgebouwd. Uiteraard kunt u altijd rekenen op advies van onze ervaren professionals.

Footer Navigation:
Last Update: 1.2.2018
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main